De onbekende               Auter: Alicia Chris.

Vastgebonden en geblinddoekt lig ik weerloos op bed. De geur van lavendel op de lakens helpt me eraan herinneren aan waar ik ben. Onze slaapkamer, de deur is links van mij, rechts van het bed hangt een schilderij van ons en iets voorbij het voeteneind staat een Zweeds ladekastje. Daarin liggen onze speeltjes. In mijn hoofd herhaal ik die punten. Het geeft me houvast in deze duisternis. Adam heeft me hier zo achtergelaten en ik heb geen idee hoe lang ik hier al lig. De muziek dat hij heeft aangezet lijkt eindeloos door te aan, lage klassieke tonen volgen elkaar op, er wordt niet gezongen. De onheilspellende klanken gaan onafgebroken door, het is alsof de muziek me wil laten weten, wees geduldig, wacht af op het spannends dat gaat komen.

Mijn ademhaling is oppervlakkig hoog en vol verwachting.

Wat is dit geil!

Tentoongesteld lig ik op mijn eigen bed, tussen mijn inmiddels afgekoelde benen voel ik het warme vocht uit mijn kut druipen. Voordat ik ook maar met een vinger ben aangeraakt ben ik al toegankelijk. Adam is vast trots op me.

Het lijkt uit het niets te komen en ik hoor het boven de muziek uit, onze piepende deur. Misschien wordt het tijd om dat te laten verhelpen, bedenk ik me.  Zodra ik voel dat Adam de ruimte in komt laat ik die gedachte ook weer los. Mijn hart maakt een sprongetje, het gaat beginnen. Adam is klaar voor me en gaat een einde maken aan het wachten. Hij pakt iets uit onze lade, tenminste als ik het goed hoor. Al mijn anders zintuigen staan op scherp nu het zicht me is afgenomen. Op mijn huid voel ik de slierten van zacht leer kriebelen over mijn lichaam, ik giechel een nerveuze lach. Ik kan er niets aan doen, het lukt me niet het in te houden. ‘Vind je het grappig, schatje?` Vraagt Adam, en ik hoor aan zijn stem dat hij het ook amusant vindt. Dan volgt een onverwacht harde klap waarmee hij een einde aan het gegiechel maakt. Het leer snijdt in de gevoelige huid bij mijn borsten.

Ah!

De snelle schakeling van vreugde naar ongemak overrompelt me en ik schrik van de snelle schakeling en de prikkende pijnsensatie. In een reflex wil ik me afweren maar de banden doen hun werk en houden me op mijn plaats. Zolang ik geen stopwoord gebruik negeert Adam mijn kreten en gaat onverstoorbaar verder. Gecontroleerd deelt hij klap na klap uit en ik begin eraan te wennen. De pijn lijkt minder scherp en toch is mijn huid zo gevoelig dat elke aanraking intens is. Steeds verder zak ik weg in de donkere wereld van genot. Adam z’n handen strelen langs de striemen die hij heeft achter gelaten. Hij drukt zijn lippen op de mijne en zijn tong dringt ruw mijn mond in. Hij zoent wilder dan normaal, maar ik vind het lekker. Vol overgave, als altijd beantwoord ik zijn zoen.

Ik voel handen om mijn enkels die langzaam naar boven glijden. Mijn hart gaat als een bezetene tekeer. Het kunnen onmogelijk Adam z`n handen zijn. Wat is dit, wie is dit?  Ik heb niemand horen binnenkomen. Geen stemmen, geen piepende deur. Diegene moest naar binnen zijn geslopen toen ik me overgaf aan de wellustige lippen van mijn man. In een keer ben ik uit mijn extase en terug in de realiteit. Wanhopig lukt het me mijn hoofd op te tillen. Ik wil protesteren en aan Adam vragen waar hij in hemelsnaam mee bezig is. Adam houdt me tegen. Beheerst legt hij zijn hand over mijn mond en dwingt me te zwijgen. ‘Geef je over, dit is wat je wilt.’ Zegt hij streng. Hij heeft gelijk, dit is wat ik wil. Dit is waar we altijd over fantaseren, alleen ben ik er nu niet op berekend. Dat maakt de spanning des te groter. Zuchtend probeer ik mijn ademhaling onder controle te krijgen. Adam weet wat hij doet, ik mag op hem vertrouwen. Ik probeer de onbekende handen te negeren en me te concentreren op Adam. Iets dat me slecht afgaat, de handen hebben inmiddels de binnenkant van mijn dijen bereikt. Vreemde vingers komen verleidelijk dichtbij mijn onderste lippen.

Zijn het mannenhanden of vrouwenhanden?

Voor ik dan kan vragen voel ik het al, zonder twijfel gaan er grofweg twee vingers bij me naar binnen.

Duidelijk mannenhanden.

Gesmoord kreun ik onder Adam z’n hand vandaan. Mijn lichaam lijkt deze onverwachte sensatie te verwelkomen terwijl mijn verstand het niet kan bijbenen. ‘

Mijn meisje, altijd gewillig,’ zegt mijn man en ik ben opgelucht dat hij tevreden is over me. In zijn stem hoor ik geen twijfel, geen onzekerheid. Hij stelt me gerust en ik kan niet anders dan me laten meenemen in dit avontuur. Ik stop met denken, ik hoef me niet schuldig te voelen voor dit genot. Adam heeft zijn keuze gemaakt en ik volg, met plezier.

Adam maakt ruimte en de onbekende klimt op me, ik kan hem niet zien. Mijn handen kunnen niet op onderzoek uit over zijn lichaam hoe graag ik dat ook zou willen, ik lig nog vast. Hij ruikt vreemd, ik ken de kruidige geur van zijn aftershave niet. Zijn zware ademhaling komt dichterbij en ik bespeur een lichte geur van whisky. De onbekende man gromt dierlijk als hij zijn stijve pik bij me naar binnen laat glijden. Ik voel het zachte rubber van zijn condoom in me glijden, het gemak waarmee mijn lichaam hem ontvangt verbaast me. Zijn stoten voelen al snel vertrouwd en het is zo extreem opwindend. Ik vraag me af wat Adam voelt. Wat hij denkt als hij mijn lichaam ziet kronkelen van genot onder de stoten van deze man. ‘Mijn beurt,” zegt Adam

Oh ja, graag. Denk ik, maar ik zeg niets, ik kreun.

De mannen gaan door, onuitputtelijk. Inmiddels kan ik niet meer onderscheiden wanneer het Adam is of de vreemdeling die me neemt en het kan me ook niets meer schelen. Elke keer als ik bijna op mijn hoogtepunt ben stoppen ze om te wisselen. Ze plagen me en ik smeek ze om door te gaan, ik wil klaarkomen.

Ik moet klaarkomen.

Het duizelt me en ik word licht in mijn hoofd. Het voelt alsof ik steeds verder wegzak in mijn eigen wereld. Adam merkt het aan me ik ben de uitputting nabij. Ik voel dat de onbekende ruimte maakt en afstand neemt van mijn lichaam. Adam kust me weer, teder deze keer en hij daalt met zijn tong af langs mijn borsten. Hij zuigt kort aan mijn tepels en kust de gevoelige huid op mijn buik tot hij aankomt bij mijn gezwollen kut. ‘Van mij,’ zegt hij hees. Behendig cirkelt hij regelmatig zijn tong op het juiste plekje met de perfecte druk. Ik heb niet veel meer nodig, mijn lichaam staat op ontploffen. Een schokkend gevoel trekt door al mijn spieren en het lijkt of ik boven mezelf uitstijg. In deze bubbel van genot beleef ik het meest intense orgasme ooit.

                                                             …

Trillend lig ik nog aan de banden en ik heb dorst, vreselijk dorst. Adam tilt mijn hoofd op en voert me liefdevol een paar slokken water. Nog steeds is het donker. Rustig maakt hij me los en masseert hij de rode plekken om mijn polsen. ‘Wil je het blinddoek afdoen?’ vraag ik hem. Nu ik een beetje op adem ben gekomen ben ik razend nieuwsgierig naar de onbekende man. ‘Weet je het zeker?’ ‘Ja, ik wil zien wie je mij uiteindelijk toch hebt kunnen delen.’ Adam dimt de lamp, doet mijn blinddoek af. Ondanks het gedimde licht duurt het even voordat mijn ogen gewend zijn aan de warme gloed van de lamp. Als mijn ogen gewend zijn aan het licht zoek ik naar de man, maar ik zie niemand. Een gevoel van teleurstelling trekt door me heen. Ik kom overeind en scan de hele kamer, naast Adam is er echt niemand. Ik weet zeker dat er twee mannen waren. Dat kan ik me niet hebben verbeeld. ‘ Waar is hij?’ Vraag ik en ik kijk Adam vragend, bijna smekend aan. ‘Hij is zijn spullen aan het pakken en kan elk moment vertrekken, Ik schiet uit bed en haast me de trap af, maar nog voor ik beneden ben hoor ik de voordeur dichtvallen. Hij is weg. Adam staat bovenaan de trap en kijkt grijnzend op me neer en ik besef dat ik nooit zal weten met wie hij me heeft gedeeld.

Auter: Alicia Chris

https://misssexandthesuburbs.blog/blog-verhalen/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *